Terapie Theta healing

Terapia Theta Healing este o metodă de reprogramare a subconștientului și de vindecare fizică, emoțională, spirituală. Este o cale frumoasă și ușor de accesat de către oricine, de a ne reconecta cu noi înșine și cu puterea noastră interioară. Mie personal îmi place să o numesc o combinație între meditație și rugăciune.

Cred că fiecare dintre noi a simțit cel putin o data în viață că are blocaje, că stă pe loc, că nu poate înainta în viață, că se învărte într-un cerc, că trece prin aceleași întamplări, că atrage tot aceiași parteneri nepotriviți, că se află într-un proces de vindecare și totuși vindecarea se lasă așteptată. Toate aceste lucruri vor să ne transmită ceva. Este nevoie să trecem dincolo de mintea conștientă pentru ca schimbarea să se producă. În subconștientul nostru sunt stocate toate acele blocaje și limitări care ne țin pe loc în domenii ca vindecare, abundență, proiecte de orice fel pe care vrem sa le demarăm, relații etc.

Orice moment traumatic prin care trecem, lasă urme în sufletul nostru. Cu Theta Healing putem vindeca sufletul de aceste urme dureroase, chiar dacă ele s-au petrecut într-un timp îndepărtat, poate în perioada copilăriei sau în perioada prenatală.

Este o tehnică de meditație pentru omul modern, care și-a acceptat atât latura umană, cât și cea spirituală, și este dispus să lucreze cu el însuși pentru a aduce schimbări în orice aspect al vieții lui. Este o tehnica de conectare cu Sinele si Esența a ceea ce suntem.

Terapeutul este cel care ajută clientul să descopere care sunt convingerile care îl limitează, și să le elibereze din subconștient.

După ședințele Theta Healing, prin autoobservare și conștientizare, oamenii se simt mai plini de iubire, mai fericiți, se împuternicesc, înfloresc, își fac mai mult timp pentru ei și pentru îngrijirea lor, manifestă mult mai repede ceea ce își dorescꓽ joburi, suflete pereche, proiecte, abundență etc.

 • Vindecare fizică de afecțiuni de care se suferă de ani de zile, ținute în loc de convingerile limitative
  • Vindecare emoțională, eliberare de regrete, resentimente, remușcări, amintiri dureroase
  • Vindecarea amintirilor din perioada copilariei , din perioada prenatală, amintiri care te împiedică să devii un adult împlinit pe toate planurile
  • Vindecarea relațiilor prin iertare, iubire, compasiune, înțelepciune
  • Eliberarea și curățarea mizeriile acumulate în subconștient. ( ca de exemplu ˶Nu pot. ̋, ˶Nu sunt în stare. ̋ , ˶Nu merit. ̋ , ˶Nu am timp.̋)
  • Stare de bine, de bucurie, de iubire, de compasiune, de pace, pe care le găsești în interiorul tău, fără a depinde de nimic din exterior
  • Manifestarea a ceea ce îți dorești să experimentezi în acest plan terestru: sufletul pereche, bogăție, proiecte, rezultate, relații împlinitoare, în felul și timpul cel mai potrivit pentru binele tău suprem și al celorlalți.

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!