Terapie cu Cristale / Curățare energetică

 

Aparatul Luviom se traduce prin Lumina Vietii Omului în Medicina Luminii, și folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, având efecte uimitoare asupra corpului fizic, energetic, mental și emoțional.

Terapia cu cristale și lumină se adresează întregului organism.

În cazul organismelor bolnave, aflate într-un proces de vindecare, terapia va acționa la nivel fizic, mental, energetic, emoțional, având în vedere că atunci când ne îmbolnăvim sunt afectate toate aceste nivele. Funcționează extrem de bine în combinație cu alte terapii, accelerând procesul de vindecare.

În cazul organismelor sănătoase, terapia are efecte de relaxare și curățare energetică periodică. Datorită acestui lucru, efecte vizibile într-un timp foarte scurt se pot vedea în cazuri de stres, anxietate, atacuri de panică etc.

Pentru terapia nu este necesară o pregătire prealabilă. Persoana care realizează terapia poate fi îmbrăcată, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta în picioare, pe scaun sau în poziție culcată.

Terapia cu cristale și lumină cu sistemul LUVIOM constă într-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic, în sensul că nu se introduc în acesta substanțe chimice, medicamente, câmpuri magnetice sau electrice și constă în proiectarea asupra corpului, de la distanță, a luminii de diferite culori, modulata în frecvență pe LED-uri.

– se realizează o relaxare generală la nivel fizic și psihic
– se echilibrează aura corpului
– se activează și se echilibreaza chakrele
– crește vitalitatea
– se declanșează procesele de vindecare
– se intră rapid în starea de meditație profundă caracterizată prin ritmuri cerebrale alfa
– scoate și elimină din subconstient problemele declanșatoare de stres
– curață mediul în care este amplasat aparatul, de energii negative
– efectul poate fi transmis și la distanță, inclusiv pe internet

„Starea de bine poate fi obținută din primele minute în care se stă sub Luviom, însă pentru o relaxare totală e nevoie de cel puțin 20 de minute. În plus, cine are nevoie să se vindece trebuie să facă circa cinci-zece ședințe de minimum jumătate de oră, de preferat în fiecare zi.” (Gheorghe COHAL – inventatorul aparatului).

Pentru  CURĂȚARE ENERGETICĂ profundă se utilizează aparatul Luviom ȋntr-o meditație de curățare ghidată de terapeut.

 

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!