Ce spun clienții

"În ceea ce privește experiența mea, eu am ales ședințele de Theta Healing. Pot spune sincer, că Anca m-a ajutat enorm să îmi schimb modul de gândire, am înțeles că fiecare gând pe care îl am, îmi afectează viața într-un mod direct. M-a ajutat să scap de anumite credințe limitative, cantonate la nivelul subconștientului, care îmi afectau toată evoluția și tot ce îmi doream să schimb la mine. Odată cu ședințele de Theta am început să practic zilnic recunoștința, care din primele zile a început sa aibă efecte benefice asupra stării mele spirituale. Mă bucur enorm că am avut ocazia să o întâlnesc pe Anca, iar pentru toți cei care își doresc să elimine anumite frici și impedimente psihice din viața lor, recomand cu drag terapia Theta Healing."

 

Radu Bianca, Testimonial Theta Healing

Ce spun clienții

"Ciprian, un băiețel de 3 ani jumate, în urma vaccinului ROR a fost diagnosticat de la vârsta de 2 ani cu retard psiho-motor și elemente de autism. Terapia Bowen l-a ajutat în procesul de recuperare să depășească unele piedici și frici, redându-i încet bucuria de a explora lumea cu mai multă atenție și curiozitate, l-a ajutat în procesul de detoxifiere a organismului și în întărirea sistemului imunitar. Terapia Bowen împreună cu homeopatia și alte terapii pentru recuperarea acestor copii, cu astfel de probleme de socializare și comportament, poate face minuni, și împreună cu credința în Dumnezeu, nădejdea, dragostea și răbdarea. Mulțumim pentru tot ce ați făcut și faceți pentru noi!"

 

Mama lui Ciprian

Ce spun clienții

"Somatic Experiencing este o experiență unică pentru mine. Chiar de la prima ședință organismul a lucrat foarte frumos, atât pe corpul fizic, cât și pe cel emoțional. Au avut loc descărcări de traume și am eliberat fricile care au ieșit la suprafață. Mi s-a ridicat vibrația și am avut chiar și vise premonitorii. Multumesc, Anca Mezei, pentru profesionalismul tău și pentru dedicarea ta!"

E. B.

Ce spun clienții

"Fetița mea de 5 ani a avut un episod ciudat de enurezis (nu știu dacă e termenul corect, pentru că accidentele erau în timpul zilei). Efectiv nu reușea să ajungă la baie la timp și spunea că are nevoie foarte des, însă de cele mai multe ori făcea pe ea, fiind nevoie sa îi schimbăm hainele de vreo 5-6 ori pe zi. Am suspectat o infecție urinară, cu toate că nu erau modificări de culoare sau miros, și nici nu avea vreo senzație de jenă sau usturime. Am facut analizele de urină recomandate de medicul de familie, și au ieșit perfecte, iar doamna doctor a spus că ar putea fi o cauză emoțională, și să mă interesez ce ar fi putut-o speria sau supăra. Nu am descoperit însă nimic ce ar fi putut declanșa o sperietură, și în acel moment am sunat-o pe Anca să îi cer ajutorul. În următoarea zi am și mers cu fetița la o ședintă Bowen. Pentru că și eu și fetița mai primisem Bowen în trecut, când ea avea cam 2 ani și era mai liniștită, am plecat cu impresia că ședința aceasta a fost un dezastru, pentru că fetița a fost extrem de neastâmpăratăꓽ mereu în mișcare, sărea pe masă, se băga sub masă, se cățăra pe canapea...era super activă și energică (ca să nu zic enervantă, dar cert e că îmi era deja jenă de Anca, fiindcă nicicum nu o puteam determina să stea o clipă locului.) Cu toate acestea, vorbindu-i frumos, cu multă căldură și răbdare, Anca a reușit să o convingă să o lase să îi facă mișcările, deși fetița era ca un titirez, dornică să exploreze cabinetul. Cert e că după această ședință atipică nu am mai avut niciun ˶accident ̋ și viața a revenit imediat la normal. Am fost extrem de impresionată de modul rapid în care s-a produs vindecarea și o recomand din suflet pe Anca tuturor mamelor de copii neastâmpărați! Știam dinainte că terapia Bowen e ca și o baghetă magică, însă e nevoie de o persoană cu adevărat blândă și dedicată ca să poată lucra cu succes și cu copilașii cei mai năzdrăvani. Mulțumim!"

 

Adriana, mama Sofiei

Ce spun clienții

"Colaborarea cu doamna Anca a fost plăcută, armonioasă, caldă / apropiată. Experiența cu doamna Anca și Terapia Bowen a fost una bună, mi-a adus ca beneficii ameliorare, liniște interioară, pace și cel mai valoros – efecte benefice asupra organismului. Am ales să lucrez cu doamna Anca văzând aprecierea altor pacienți și pentru faptul că este o persoană extrem de caldă și amabilă. Recomand Terapia Bowen și altor persoane."

 

Mia M.

Ce spun clienții

"Lucrul cu Anca mi-a adus beneficii la nivel emoțional, mental și spiritual. Cel mai valoros pentru mine în această colaborare au fost rezultatele Terapiei Bowen și sfaturile primite. Am ales să lucrez cu Anca pentru empatia, profesionalismul, dedicarea și implicarea ei. Aș mai achiziționa și alte servicii oferite de ea. Recomand Terapia Bowen și colaborarea cu Anca tuturor!"

 

V. C.

Ce spun clienții

"Colaborarea cu tine a fost plină de respect și înțelegere. M-am simțit în siguranță și pe mâini bune în cabinetul tău. A fost o experiență în primul rând umană. Ești un profesionist care își folosește toate simțurile în munca cu oamenii. Ca beneficii esențiale lucrul cu tine mi-a adus mai puține dureri de cap și stomac, inspirație pentru a continua munca cu mine însămi. Cel mai valoros pentru mine a fost interacțiunea cu tine, blândețea ta. Am ales să lucrez cu tine pentru că am simțit că rezonăm. Nu cred că am avut așteptări, ci mai degrabă m-am lăsat purtată de proces. Aș mai achiziționa poate în viitor sedință de terapie Somatic Experiencing. Cu siguranță aș recomanda serviciile tale și altor persoane, am și facut-o deja!"

 A. P.

Ce spun clienții

Cazꓽ Dacriocistită acută (ochi). Experiența mea la Cabinetul de Terapie Bowen al doamnei Anca Mezei a fost una foarte bună. M-am simțit foarte relaxată în acea ambianță și după fiecare ședință simțeam o schimbare în organismul meu. Ca urmare, problema pentru care am mers a fost vindecată. Recomand cu drag!

 T. S.

Ce spun clienții

"Colaborare extrem de benefică pentru mine, marcată de experiențe unice, atât pe plan mental, cât și spiritual, colaborare care mi-a adus o ameliorare evidentă a problemelor de sănătate. A fost o experiență deosebită, care m-a marcat emoțional și spiritual, și care mi-a adus un profund sentiment de recunoștiință. Am simțit beneficii în mod deosebit din punct de vedere al sănătății și al echilibrului mental și emoțional. Cel mai valoros pentru mine a fost dialogul deschis, direct, empatic. Colaborarea a fost caldă, s-a situat mult peste așteptări. Intenționez sa achiziționez și alte servicii imdiat ce o să reîncep ședințele viitoare. Am recomandat și recomand serviciile doamnei Mezei tuturor, dar mai ales celor cu formare profesională în domeniul sănătății. Serviciile sunt la un standard foarte înalt."

 Virgil L.

Ce spun clienții

"Colaborarea cu Anca a fost interesantă. Mi-a plăcut deoarece am lucrat asupra spiritualității din altă perspectivă. Am lucrat împreună pe Theta Healing, sunt multumit de rezultat. Ca beneficii amintescꓽ tehnic – tehnică de înălțare, emoțional – profunzime, în special în zona de copilărie, mental și spiritual – mi-a oferit o altă perspectivă. Am ales sa lucrez cu Anca deoarece sunt deschis la nou și faptul că eram vecini a fost ca un semn pentru mine. Aș mai achiziționa și alte servicii dintre cele oferite de Anca! Recomand serviciile ei celor interesați de spiritualitate!"

 Andrei U.

Ce spun clienții

"Fiica mea a avut cȃteva intervenții chirurgicale la scurt timp după naştere. Medical lucrurile se ȋndreptau spre bine. Ni se părea că evoulează destul de bine (deşi eram mereu ȋncordată din cauza problemelor medicale). Totuşi rȃdea rar şi țipa foarte tare cȃnd era supărată. Am ȋnceput să o ducem la creşaă, dar din păcate nu coopera deloc la activități şi țipa continuu. După ce am discutat cu directoarea şi i-am explicat situația, ne-a recomandat terapie Somatic Experiencing. Nu auzisem pȃnă atunci de ea. Am facut un pic de research, am comandat cartea "Trezirea tigrului" de Peter Levine, ca să ȋnțeleg mai bine despre ce este vorba. Am ȋnceput să caut terapeuți cu această specializare şi prin mai multe recomandări am ajuns la Anca. Ȋn terapia facută cu mine, am descoperit că şi eu aveam anumite trauma, atȃt din copilărie, cȃt şi din experiența medicală a fetiței. Ca să subliniez importanța stării mele ȋn legătura cu ea, pot să vă spun că ea, după ce am ȋnțărcat-o, plȃngea mult noaptea ȋn somn. După mai multe sesiuni de terapie, cȃnd am evoluat amȃndouă, am reuşit să avem parte de somn odihnitor. Pȃnă cȃnd au venit zile ȋn care eu eram agitată din cauza altor probleme. Și atunci a ȋnceput saă țipe iar ȋn somn. Încă nu aş putea spune că e totul rezolvat, dar clar există o evoluție care nu era posibilă dacă nu făceam terapia ȋn paralel."

 A. M.

Ce spun clienții

"Tot Atelierul e foarte valoros, informația şi materialele au depasit cu mult asteptările mele, iar filmulețele sunt pline de autenticitate şi căldură. Am mai participat la un atelier ȋn acest format de 21 de zile pe whatsapp, de aceea ȋți spun sincer că ce ne-ai oferit tu e extrem de cuprinzător pentru un atelier de bucurie...i-aş zice mai degrabă micul ghid al omului pe calea trezirii spirituale. Felicitări din tot sufletul, Anca! Sunt foarte recunoscătoare pentru participarea mea ȋn acest grup şi aştept ȋntalnirea cu voi."

 A. M. - Atelierul de Bucurie

Ce spun clienții

"Dacă nu ai mai avut de mult un timp cu tine, pentru tine… Dacă nu mai zȃmbeşti la soare sau la stele sau la lună, la oameni, la natura sau ție ȋn oglindă… Dacă simți că te ȋneci ȋn griji, ȋn frici, ȋn fuga după tot şi după nimic, ȋn fuga de tine… Zii un STOP! E timpul să ȋți faci timp sună ca un joc de cuvinte, ceea ce ȋți şi doresc să te joci cu cuvinte...Să te joci cu bucurie! Să asculți cu fericire! Să te trezeşti că te plimbi cu un zȃmbet tȃmp senin, nu cu o moacă ȋntristată... Da da nu devine totul roz … Nu pleacă problemele de la noi. Doar ȋnvățăm să le abordăm altfel. Învățăm să ne vedem cu ochi mai blȃnzi. Să zicem: Am timp! Sau: Nu! Stop! Nu vreau! Hai cu bucurie! E primavara! Și e anotimpul perfect pentru a ȋnvia Bucuria din tine! Enjoy the ride! Ȋți mulțumesc, Anca, pentru acest Atelier. Pentru mine personal a fost ceva ce a venit la momentul potrivit. Chiar cred că nu a fost ȋntȃmplător să dau de acest eveniment, şi deodată am simțit că trebuie să particip. Ȋn ceea ce priveşte conținutul...foarte foarte multă informație, foarte bine structurat. Anca, vocea ta emană caldură, calm. Pe mine mălinişteşte foarte mult să te ascult!"

 O. R. - Atelierul de Bucurie

Ce spun clienții

"Pe parcursul Atelierului de bucurie am văzut pe stradă multe persoane cu buchete de flori ,am văzut chiar un domn cu un buchet imens de trandafiri roşii, flori pe care vi le dedic şi vouă. Sunt de acord cu A. G.  despre unicitatea şi valoarea acestui atelier.La mine meditațiile au lucrat atȃt pe corpul fizic, cȃt şi pe cel energetic. În timpul meditațiilor s-au deblocat din diferite părți ale corpului energii ce trebuiau eliberate. Chiar şi prin vis s-au curățat unele situații. Am simțit bucuria delfinilor, am simțit magnetism pe corp la melodia ȋn aramaică, iar la unele melodii care sunt preferatele mele am simțit un magnetism puternic, dar placut, pe tot corpul fizic. După meditația de recuperare părți de suflet, m-am trezit noaptea şi am simțit cum energia spatelui meu era deasupra mea şi vibra, după care s-a lasat ȋnapoi pe corpul fizic. La melodiile de curățarea ADN-ului am simțit cum lucrează organismul pe tălpile picioarelor. Azi-noapte organismul a lucrat pe mȃini şi pe labele picioarelor prin pulsații şi furnicături intense. Multumesc frumos, Anca, multumesc fetelor pentru această perioadă frumoasă de conexiune şi de Bucurie."

Atelierul de Bucurie

Ce spun clienții

Testimonial Somatic Experiencing

Colaborarea cu Anca este caldă, liniştită, benefică. Vin cu drag la fiecare şedință şi plec mai ˶bogată  ̏, fie că e vorba de un exercițiu nou, un cuvânt care te pune pe gânduri sau care te ambiționează.

Anca, eşti un om deosebit, m-ai ȋnvățat să am mai multă ȋncredere ȋn mine, să fac față unor situații care păreau imposibile pentru mine, şi nu ȋn ultimul rând, ştiu că sunt sănătoasă şi multe erau  doar ȋn mintea mea.

 Ȋncă de la prima discuție telefonică,şi ȋntalnire, mi-ai transmis o stare de calm şi siguranță            A.C.

Ce spun clienții

Prima mea ședință de terapie Bowen a fost acum un an de zile și atunci a fost prima dată când am avut “liniște în minte”. De atunci am învățat cum să fiu mai prezentă în corp și am evoluat atât pe plan fizic, cât și spiritual. Iar Anca, prin bunătatea, empatia și iubirea pe care o emană, m-a ajutat să nu mă pierd pe mine în timp ce îmi pierdeam mama. Sunt recunoscătoare pentru că am întâlnit-o și o recomand cu căldură!
A.O.

Ce spun clienții

Am inceput colaborarea cu Anca acum un an si pot sa spune că am simtit din prima clipa ca o sa fie o colaborarea speciala, una care mi-a adus beneficii pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar mai ales spiritual. Anca mi-a prezentata o alta viziunea asupra spiritualitatii, care m-a facut sa trec prin experientele mai putin placute ale vietii, mult mai usor. Anca m-a impresionat prin calmitatea, bunatatea, empatia, rabdarea, implicarea si profesionalismul ei. O recomand pe Anca cu toata increderea. Multumesc pentru tot!❤️
M.O.

Ce spun clienții

Anca e ca o floare de primavara care ma ajuta sa vad realitatea cu alti ochi. Am simtit ca pot avea incredere in ea din prima clipa in care am intalnit-o fata in fata. Terapiile sustinute de Anca ma ajuta sa fiu mai aproape de sufletul meu, sa imi dau voie sa ma deschid si sa indraznesc ,,sa ma joc'' in aceasta lume. Iubirea, blandetea, empatia si daruirea sunt primele cuvinte care imi vin in minte cand ma gandesc la ea. Multumesc, minune de femeie, ca faci parte din calatoria mea in aceasta viata! 🤗
E.C.

Ce spun clienții

Zambetul vindecator cu care Anca m-a intampinat a reprezentat enorm. In acea oaza de liniste am gasit beneficii multiple care ajuta la armonizarea interioara. Serviciile ei sunt mai mult decat o tehnica.....sunt o daruire🙏.
D.H.

Ce spun clienții

O recomand cu mare drag pe Anca! Veți întâlni un om empatic, cald, frumos și pasionat de Bowen, dezvoltare personală și creștere spirituală. O persoană care se perfecționează continuu si care rezonează cu nevoile fiecărui om care o caută. O mare parte dintre noi, ne simțim obosiți, irascibili, avem senzația ca nimic din ceea ce funcționa până acum nu mai funcționează.... Câteva ședințe Bowen pot rezolva diferite probleme de sănătate dar in acelasi timp, eu cred ca, se produce o deblocare a sistemului emoțional. La mine asa a fost si ma bucur enorm. Mulțumesc suflet drag️!
A.G.

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!