CINE SUNT
Îți mulțumesc că vrei să ne cunoaștem și că ți-ai luat din timpul prețios pentru a face asta. Sunt convinsă că este un pas important pentru tine, posibil să fii în căutarea a ceva important, poate în căutarea unei metode de vindecare, poate în căutarea a cine ești tu cu adevărat.

Sunt un suflet care a ajuns să simtă multă recunoștiință pentru darul minunat care este viața, care se iubește tot mai mult pe sine, oricât de egoist ar putea suna, pentru că, știi cum văd eu lucrurile? Nu poti oferi ceva ce tu nu ai, ceva ce tu nu conții mai întâi! Te iubești pe tine, poți oferi iubire în jurul tău, ești în pace cu tine, poți oferi pace în jurul tău, ești în bucurie, poți oferi bucurie în jurul tău.

Am ajuns să prețuiesc iubirea, pacea și bucuria și să le simt în interiorul meu, pentru a le putea oferi mai apoi familiei mele și tuturor celor cu care intru în contact. Atunci când cunosc un om, văd dincolo de ceea ce se vede la exterior, văd frumosul din el și știu că exteriorul exprimat prin durere, furie, frică etc. reprezintă doar aspectele care necesită șlefuire, asemenea unui diamant, pentru a face frumosul și lumina din el să strălucească.

Ca și formare profesională sunt

• Terapeut Bowen
• Terapeut Theta Healing
• Terapeut Somatic Experiencing in progress, anul II, modulul II
• Consilier pentru dezvoltare personală și spirituală

Diplome, certificări și specializări
2017 – 2020 – Diplomă de absolvire a Cursurilor Bowen organizate de Academia Bowen din Australia, nivel Avansat 1 , Instructoriꓽ Andrew Zoppos , Marcela Câmpian
– Cursuri de Anatomie si Prim Ajutor organizate de Asociația Bowen A – Z din România, Instructorꓽ Dr. Laura Oșean
2019 – Seminar de două zileꓽ Bolile și emoțiile, susținut de Dr. Edith Kadar
– Curs Mindfulness – organizat de Life University, Instructor Marius Dumitrenco
– Curs Making your Mind Matter – Instructor Dr. Joe Dispenza
2019 – 2020 – Diplome de absolvire a Cursurilor ThetaHealing, Nivel Bază și seminarii – Instructor Maria Mermezan, Nivel Avansat și Dig Deeper – Instructor Cristina Hlusak
2020 – Certificat de calificare Consilier pentru Dezvoltare Personală (Diplomă emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale)
2020-prezent – Diplome de absolvire a Cursurilor Somatic Experiencing, Anul II, Modulul II, Instructor Liane Pinto (Diplome emise de Somatic Experiencing Trauma Institute, Fondator Ph.D. Peter Levine, în colaborare cu Psihoterapeut Florentina Niculescu, organizator si reprezentant oficial Somatic Experiencing Romania, si unul dintre colaboratorii mei)
– Curs Traume Pre și Perinatale, Instructor Raja Selvam
– Clinical Applications of Polyvagal Theory in Trauma Therapy, Instructoriꓽ Stephen Porges, Deb Dana

–  Making the Invisible,  Visible – Healing Transgenerational Trauma, Instructor Ph. D. Peter Levine

– Somatic Experiencing  – Interactive Activities for Kids, Instructor Alé Duarte

PERSPECTIVA MEA

Perspectiva din care abordez eu demersul terapeutic este că mintea, corpul și sufletul sunt un întreg și se influențează reciproc. În funcție de ceea ce gândim, vom simți într-un anume fel, ni se va schimba corpul într-un anume fel, și apoi realitatea.

Orice experiență de viață – de la o ușoară supărare până la o boală gravă vine să ne învețe ceva, are în spatele ei un dar care contribuie la evoluția noastră și la conștientizarea a cine suntem noi cu adevărat. Avem în ADN-ul nostru tot bagajul de resurse necesare pentru a reuși, ne-am născut în acest fel și avem prin naștere dreptul de a ne bucura de viață, de a fi compleți, abundenți.
Intenția mea este să fiu în serviciul vieții și să particip la vindecarea oamenilor ca întreg.

Frumusețea metodelor terapeutice pe care le practic este că toate se bazează pe resursele înnăscute pe care le avem deja în interiorul nostru, și uneori poate fi nevoie doar de puțin sprijin și ghidare pentru a le redescoperi și activa.

RECUNOȘTIINȚĂ
Aduc Recunoștiință lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, familiei mele, părinților și surorii mele, oamenilor datorită cărora am un spațiu unde să îmi desfăsor activitatea, formatorilor și îndrumătorilor mei din domeniul terapiilor și al dezvoltării personale, oamenilor minunați care au apărut în viața mea, poate și doar pentru o clipă, și m-au inspirat, oamenilor care mi-au oglindit emoțiile și aspectele mele negative, pacienților și clienților mei care își pun încrederea în mine și îmi oferă oportunitatea de a contribui câtuși de puțin la schimbarea din viețile lor!

POVESTEA MEA
Și cum am ajuns la iubire, pace, bucurie…
Într-o propozițieꓽ mi-am urmat ghidarea interioră, intuiția sau sufletul! Am plecat de la multitudinea de emoții și senzații pe care le-am simțit ca o mare greutate în corpul meu, ca un aspirator de energie, și am ajuns la a-mi iubi emoțiile și senzațiile corpului, și a face din ele un instrument minunat pentru viața mea, pentru terapiile pe care le practic.

De mic copil nu am fost multumită de ceea ce înseamnă viațaꓽ ne naștem, ne hrănim, dormim, mergem la grădinițe, școli, serviciuri, intrăm în relații, ne distrăm fiecare cum ne pricepem…ok…și doar atât? Întotdeauna am simțit că trebuie să existe ceva mai mult de atât. Sufletul meu căuta ceva mai mult de atât. Perioada de după nașterea unui copil mi se pare un adevărat „dar al timpului ̋, de care sufletul are parte.

Este o perioadă în care sufletul îți spune ˶gata cu toată orientarea asta spre exterior, gata cu ce te-au îndrumat alții să faci, privește și înspre mine că așa vei găsi răspunsurile la întrebările tale despre viață, acum ți se oferă acest timp, ACUM! ̋ Ei bine, m-am prins că e vorba de un reset, și odată ce mi-am pus în intenție să aflu mai multe, informațiile și oamenii potriviți au venit înspre mine, pentru că așa lucrează Dumnezeu, dacă îi cerem, ne oferă, dacă nu, rămânem unde suntem, El nu ne forțează la nimic.

Am conștientizat că nimic din ce vine înspre mine nu este întâmplător, am acordat atenție la tot ce mă îndemna sufletul meu, am privit doar în interiorul meu, fără a cere păreri sau a ține cont de alte păreri.

Odată ajuns pe lume primul meu copil, și dezvoltându-mi o relație cu el, ca mamă și fiu, atentă la emoțiile mele și ale lui, mi-am dat seama că am de lucru la acestă relație. Începând lucrul cu mine însămi și procesul meu de vindecare fizică, mentală, emoțională, am realizat că fiul meu mă oglindește perfect și că este un adevărat mentor pentru mine, venit să mă ajute să devin cea mai bună versiune a mea. Când s-a născut cel de-al doilea copil al meu, l-am simțit ca un balsam pentru suflet, care îmi spune ˶Mami, hai că mai poți, am venit să te ajut! ̋. La fel ca și astăzi, când mă vede că nu zâmbesc, îmi spune ˶Mami, haide la mine! ̋, și mă îmbrățișează.
Lucrul cu mine continuă și mă străduiesc atât cât este posibil să fiu un observator al vieții mele, să am claritate să știu ce mai am de învățat, ce mai am de ˶curățat ̋, pentru a face spațiu în viața mea pentru iubire, pace, bucurie.

Am aplicat pe mine toate metodele terapeutice pe care le practic, și continuu să o fac, și din empatia pe care o simt dintotdeauna pentru oameni, țelul meu este să ii ajut și pe alții să trăiască frumos, sănătos, în pace și bucurie, să descopere că se poate și fără suferință, să descopere că viața este un dar și că suferința este doar un indiciu că ne-am abătut puțin de la calea pe care o avem fiecare de urmat.

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!