CINE SUNT

˶Cine sunt?  ̏ este o ȋntrebare care a venit ȋn realitatea mea ȋn urma cu 5 ani. Pe atunci eram deja ȋn formare ca terapeut Bowen. Mi-am continuat formarea ca terapeut ȋn Thetahealing, şi mi-am lucrat primele traume de dezvoltare . Apoi unul dintre oamenii care au avut impact mare ȋn gasirea răspunsului meu era un practician Somatic Experiencing. Astfel, inspirată fiind, mi-am ȋnceput drumul de vindecare şi de formare ȋn Somatic Experiencing. Formarea Somatic Experiencing este impropriu spus formare, este mai degrabă un continuu retreat de vindecare, care are la bază ˶conceptul  ̏ că mai ȋntȃi tu ca terapeut este nevoie să ȋți faci  partea ta de vindecare, pentru a putea susține vindecarea omului care ȋti vine ȋn față.

Astăzi, răspunsul la ȋntrebarea Cine sunt? există, ȋl mai uit, că trăiesc şi eu ȋn această lume alergată, cum ȋmi place mie să ȋi spun. Se mai schimbă, se tot schimbă, dar esența lui rămȃne. Este o schimbare plăcută, ca şi cum ai face dintr-o căsuță o casă, apoi un castel, şi tot aşa…Și acest răspuns ȋmi aduce centrare ȋn mine, putere proprie, necondiționată de nimic din exterior, ancora mea şi doar a mea, care mă  face să simt că singurul meu salvator sunt Eu, că cel pe care ȋl aştept sau o aştept sunt doar Eu, că pot să ȋmi găsesc centrarea ȋn mine, ȋn corp, cu tot ce simt ȋn corp, indiferent ce se ȋntȃmplă ȋn exterior. Cȃnd se ȋntamplă să uit asta, ȋnțelepciunea corpului meu mă anunță prin durere, prin suferință, şi atunci ȋncep sa ȋmi amintesc  ancora mea. Este eliberator, este ȋmputernicitor, este Viață!

Ca și formare profesională sunt

Terapeut somatic in formare, specializat in lucrul cu corpul si trauma, prin formarile in

• Somatic Experiencing, in intervizare cu Liane Pinto –  psiholog clinician si Instructor Somatic Experiencing in America de Sud si Europa, si  Florica Motoc – psihoterapeut specializat in lucrul somatic cu trauma sexuala si sexualitatea

• Terapie Bowen

Thetahealer, prin formarea in

  • Thetahealing

Diplome, certificări și specializări


2017 – 2020 – Diplomă de absolvire a Formării în  Terapie Bowen, eliberată de Academia Bowen din Australia, nivel Avansat 1, în colaborare cu Asociatia Bowen A – Z, Instructoriꓽ Andrew Zoppos , Marcela Câmpian.


– 2020 – Cursuri de Anatomie si Prim Ajutor organizate de Asociația Bowen A – Z din România, Instructorꓽ Dr. Laura Oșean


2019 – Seminar de două zileꓽ Bolile și emoțiile, Cluj-Napoca, cu Dr. Edith Kadar

– 2020 – Curs Mindfulness – organizat de Life University, Instructor Marius Dumitrenco


2019 – 2020 – Diplome de absolvire a Cursurilor ThetaHealing, Nivel Bază și seminarii – Instructor Maria Mermezan, Nivel Avansat și Dig Deeper – Instructor Cristina Hlusak


2020 – Curs şi Certificat de calificare Consilier pentru Dezvoltare Personală (Diplomă emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale)


2020-2023 – Diploma de absolvire a Formarii Somatic Experiencing Romania,  Instructor Liane Pinto (Diploma emisa de Somatic Experiencing International, Trauma Institute, Fondator Ph.D. Peter Levine, în colaborare cu Asociația Somatic Experiencing Romania).


– 2022- Clinical Applications of Polyvagal Theory in Trauma Therapy, Instructoriꓽ Stephen Porges, Deb Dana

–  2022 – Workshop Making the Invisible,  Visible – Healing Transgenerational Trauma, cu Instructor Ph. D. Peter Levine, U.S.A. – fondator Somatic Experiencing.

– 2022 – Curs  Somatic Experiencing  pentru copii – Interactive Activities for Kids –  cu Instructor Alé Duarte.

– 2023 martie – Initiere in Feminitate Sacra – cu Tania Tita,Mentor de feminitate si energetica feminina, in Viata si Misiunea personala a femeii trezite

– 2023 septembrie- Workshop de specialitate Somatic Experiencing cu trainer Ariel Giarretto, U.S.A. – Vindecarea abuzului sexual si a traumei sexuale, Bucuresti.

– 2023 septembrie – 2024 ianuarie – Program terapeutic pentru Antreprenori, cu Giorgiana Spătaru.

CE POT SA FAC PENTRU TINE

Stiu ca sunt aici sa ma implinesc pe mine, si din implinirea mea sa contribui la implinirea celor care  ma aleg si se aleg pe ei.

Îți ȋmpărtăşesc că am realizat cu timpul că ȋntrebarea Cine sunt? era ȋn mine ȋncă de copil. Și am putut vedea ȋn lucrul cu oamenii ȋn cabinet că este o ȋntrebare pe care mulți dintre noi ne-o punem. Am trait la propriu cu propria ființă ˶teoria ̏ demonstrată de ştiință, conform căreia TOTUL se află stocat ȋn memoria noastră celulară, ȋncă de dinainte de concepție. Corpul nostru are o putere de disociere, şi mintea o putere de negare de neimaginat. Tot ce nu cunoaştem din ceea ce se petrece ȋn corpul nostru, toate blocajele din viață, din relații, toate dereglările sistemului nostru nervos au la bază ceea ce este stocat ȋn memoria celulară a corpului, din prenatal şi pȃnă pe transgenerational. Acestea sunt informațiile pe care eu le-am TRĂIT şi sunt fascinata de acest adevăr.

Odata ce parcurgem un drum al curatarii si vindecarii la nivel celular, incepem sa aflam si Cine suntem.  Misiunea mea este sa fiu alaturi de oamenii care aleg cu asumare sa parcurga acest drum, care Stiu ca sunt Aici pentru un Scop mai inalt decat cel care li s-a spus de catre societate, parinti, altii etc.

Indiferent de sesiunea cu mine aleasă de tine, eu sunt aici să susțin spațiul de vindecare, de echilibrare a sistemului nervos, şi mai ȋn profunzime, să te ȋnsoțesc pe drumul descoperirii a Cine eşti.

Lucrez cu terapia Bowen pentru o echilibrare blanda la nivelul corpului fizic, mental, emotional, pentru intretinerea periodica a corpului.

Lucrez cu metoda Somatic Experiencing   pe categoria traume de dezvoltare  – traume emoționale şi relaționale din perioada copilăriei. Dar, cum nu ştim ce avem ȋn corpurile noastre, se lucreaza in anumite limite pe tot ce aduce ȋnțelepciunea corpului la suprafață ȋntr-o sesiune de terapie ( ex. traumă de ȋnec, traumă de anestezie, traumă chirurgicală etc.)

Lucrez cu tehnica Thetahealing pentru cine simte sa exploreze dimensiunile mai adanci ale subconstientului, ale sufletului, si doreste sa se conecteze cu Sinele si propria lui Esenta.

E important să ştii ca tu te vindeci singur, că ai mare responsabilitate pentru procesul tău terapeutic, proces care nu ȋncepe  şi nu se termină ȋn cabinet. Munca pe care tu o faci singur/singură cu tine nu poate fi ȋnlocuită de nimeni şi de nimic. Îmi place să zic că doar cei curajoşi fac terapie, şi cu toții suntem curajoşi că suntem Aici pe această Planetă.

În sesiunile de grup cu femeile cu care lucrez, dincolo de vindecarea şi conexiunea magică care are loc, am marea bucurie să ȋmpărtăşesc femeilor cum să lucreze cu ele, cum să devină proprii lor terapeuți.

În cazul ȋn care alegi să lucrezi cu mine, ȋți mulțumesc pentru ȋncredere şi te felicit că te onorezi pe tine oferindu-ți terapie. Cred ca este cel mai valoros dar pe care ni-l putem face, dar pe care generatiile anterioare nu l-au avut.

În cazul ȋn care eşti doar ȋntr-o vizită scurtă pe site, ȋți doresc să ȋți găseşti liniştea, să ȋți prioritizezi pacea, să te alegi pe tine, orice ar fi, că doar ai venit ȋn această  viața pentru Tine.

Zile cu Bucurie să avem!

RECUNOȘTIINȚĂ
Aduc Recunoștiință lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt, familiei mele, părinților și surorii mele, oamenilor datorită cărora am un spațiu unde să îmi desfăsor activitatea, formatorilor și îndrumătorilor mei din domeniul terapiilor și al dezvoltării personale, oamenilor minunați care au apărut în viața mea, poate și doar pentru o clipă, și m-au inspirat, oamenilor care mi-au oglindit emoțiile și aspectele mele negative, pacienților și clienților mei care își pun încrederea în mine și îmi oferă oportunitatea de a contribui câtuși de puțin la schimbarea din viețile lor!

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!