CINE SUNT

Sunt un Om, asemenea tie, pe aceasta Planeta, curios de copil de misterul a ceea ce numim Viata.

Sunt mama de doi baieti magici, sotie de un sot mai mult decat minunat, fiica venita pe nepusa-masa si cu o rana de respingere, cu un transgenerational greu, si sora de medic.

Empatia si rezonanta – simtirea emotiilor celorlalti – , au fost darurile cu care am venit in lume, si le-am simtit multa vreme aproape ca un defect. Am urmat studii universitare pe voia altora, insa viata m-a adus iar si iar in acel serviciu al vietii in care sa imi folosesc darurile. Asa am rezonat maxim cu terapia Bowen inca de la primele ore de formare. Asa am ajuns, ghidata din om in om, in perioada cand cautam multe raspunsuri de la viata, sa intru in formarea Somatic Experiencing – un continuu retreat de vindecare de 3 ani, cu zeci de ore de terapie individuala si zeci de ore de supervizare a cazurilor cu care lucram in cabinet.

In timp ce lucram cu oamenii in cabinet terapie Bowen, aveam marea curiozitate de ce sunt oameni care nu simt nimic dupa terapie si nu vad rezultate. Studiul  Somatic Experiencing  mi-a  lamurit stadiul in care se afla aceste corpuri care nu simt, respectiv stadiul de inghet, care corpul il activeaza pentru supravietuire atunci cand este multa trauma in corp.

Si se pliaza foarte fain munca aceasta de terapeut pe revelatia traita cu corpul-mintea-sufletul meu,  pe care am avut-o cu Dumnezeu Atoatecreatorul Sursa, aceea ca toti suntem Unul, si toata Creatia este un Intreg, o singura Creatie. Fiind responsabila de  starea mea de bine , contribuind la starea de bine a omului cu care lucrez, influentez tot Intregul. Ma straduiesc atat cat pot, din aceasta cunoastere sa imi onorez sesiunile de terapie cu oamenii.

Ca și formare profesională sunt

Terapeut somatic, specializat in lucrul cu corpul si trauma, prin

•   Certificarea ȋn Somatic Experiencing® România dezvoltată de dr. Peter A. Levine, recunoscută la nivel internațional,

in intervizare cu Liane Pinto –  psiholog clinician si Instructor Somatic Experiencing in America de Sud si Europa, si  Florica Motoc – psihoterapeut specializat in lucrul somatic cu trauma sexuala si sexualitatea

• Certificarea in Terapie Bowen, acreditata de Academia de Terapie Bowen din Australia.

Thetahealer, prin

  • Certificarea in Thetahealing – nivel Baza, Avansat, Dig Deeper

Diplome, certificări și specializări


2017 – 2020 – Diplomă de absolvire a Formării în  Terapie Bowen, eliberată de Academia Bowen din Australia, în colaborare cu Asociatia Bowen A – Z, Instructoriꓽ Andrew Zoppos , Marcela Câmpian.


– 2020 – Cursuri de Anatomie si Prim Ajutor organizate de Asociația Bowen A – Z din România, Instructorꓽ Dr. Laura Oșean


2019 – Seminar de două zileꓽ Bolile și emoțiile, Cluj-Napoca, cu Dr. Edith Kadar

– 2020 – Curs Mindfulness – organizat de Life University, Instructor Marius Dumitrenco


2019 – 2020 – Diplome de absolvire a Cursurilor ThetaHealing, Nivel Bază și seminarii – Instructor Maria Mermezan, Nivel Avansat și Dig Deeper – Instructor Cristina Hlusak


2020 – Curs şi Certificat de calificare Consilier pentru Dezvoltare Personală (Diplomă emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale)


2020-2023 – Diploma de absolvire a Formarii Somatic Experiencing Romania,  Instructor Liane Pinto (Diploma emisa de Somatic Experiencing International, Trauma Institute, Fondator Ph.D. Peter Levine, în colaborare cu Asociația Somatic Experiencing Romania).

–  2022 – Workshop Making the Invisible,  Visible – Healing Transgenerational Trauma, cu Instructor Ph. D. Peter Levine, U.S.A. – fondator Somatic Experiencing.

– 2022 – Curs  Somatic Experiencing  pentru copii – Interactive Activities for Kids –  cu Instructor Alé Duarte.

– 2023 septembrie- 2 zile  Workshop de specialitate Somatic Experiencing cu trainer Ariel Giarretto, U.S.A. – Vindecarea abuzului sexual si a traumei sexuale, Bucuresti.

-2024 iunie – Membru in  https://somaticexperiencingromania.ro/

2024 mai – Voluntar Asociatia Alfa Grup – Proiectul Familii de suflet – conectare cu copiii din centrele de plasament din Cluj-Napoca

CE POT SA FAC PENTRU TINE

Stiu ca sunt aici sa ma implinesc pe mine, si din implinirea mea sa contribui la implinirea celor care  ma aleg si se aleg pe ei.

Îți ȋmpărtăşesc că am realizat cu timpul că ȋntrebarea Cine sunt? era ȋn mine ȋncă de copil. Și am putut vedea ȋn lucrul cu oamenii ȋn cabinet că este o ȋntrebare pe care mulți dintre noi ne-o punem. Am trait la propriu cu propria ființă ˶teoria ̏ demonstrată de ştiință, conform căreia TOTUL se află stocat ȋn memoria noastră celulară, ȋncă de dinainte de concepție. Corpul nostru are o putere de disociere, şi mintea o putere de negare de neimaginat. Tot ce nu cunoaştem din ceea ce se petrece ȋn corpul nostru, toate blocajele din viață, din relații, toate dereglările sistemului nostru nervos au la bază ceea ce este stocat ȋn memoria celulară a corpului, din prenatal şi pȃnă pe transgenerational. Acestea sunt informațiile pe care eu le-am TRĂIT şi sunt fascinata de acest adevăr.

Odata ce parcurgem un drum al curatarii si vindecarii la nivel celular, incepem sa aflam si Cine suntem.  Misiunea mea este sa fiu alaturi de oamenii care aleg cu asumare sa parcurga acest drum, care Stiu ca sunt Aici pentru un Scop mai inalt decat cel care li s-a spus de catre societate, parinti, altii etc.

Lucrez cu Terapia Bowen pentru o echilibrare blanda la nivelul corpului fizic, mental, emotional, pentru intretinerea periodica a corpului, si pentru intarirea sistemului imunitar.

Cu Terapia Somatica ma adresez in special femeilor si mamelor, care doresc sa isi vindece  traumele de dezvoltare  – traume emoționale şi relaționale din perioada copilăriei, sa iasa din sacrificiul specific femeii romance in mod deosebit, si sa se conecteze la feminitatea lor profunda. Cum nu ştim ce avem ȋn corpurile noastre, intr-o sesiune de terapie somatica se lucreaza  pe ce scoate la suprafata  ȋnțelepciunea corpului ( ex. traumă de ȋnec, traumă de anestezie, traumă chirurgicală etc.)

Lucrez cu tehnica Thetahealing pentru cine simte sa exploreze dimensiunile mai adanci ale subconstientului, ale sufletului, si doreste sa se conecteze cu Sinele si propria lui Esenta.

E important să ştii ca tu te vindeci singur, că ai mare responsabilitate pentru procesul tău terapeutic, proces care nu ȋncepe  şi nu se termină ȋn cabinet. Munca pe care tu o faci singur/singură cu tine nu poate fi ȋnlocuită de nimeni şi de nimic. Îmi place să zic că doar cei curajoşi fac terapie, şi cu toții suntem curajoşi că suntem Aici pe această Planetă.

În sesiunile de grup cu femeile cu care lucrez, dincolo de vindecarea şi conexiunea magică care are loc, am marea bucurie să ȋmpărtăşesc femeilor cum sa isi faca munca cu ele insele, dar PRACTICA trebuie ele sa o faca.

În cazul ȋn care alegi să lucrezi cu mine, ȋți mulțumesc pentru ȋncredere şi te felicit că te onorezi pe tine oferindu-ți terapie. Cred ca este cel mai valoros dar pe care ni-l putem face, dar pe care generatiile anterioare nu l-au avut.

Nu detin in niciun caz adevarul absolut, adevarul meu este numai al meu, si vine din experienta traita si deloc saraca, din 39 de ani de calatorie a Vietii Aici – aceasta consider ca este cel mai de pret dar pe care il dau mai departe,prin munca pe care o fac, dincolo de cunoasterea oferita de certificarile pe are le am.

În cazul ȋn care eşti doar ȋntr-o vizită scurtă pe site, ȋți doresc să ȋți găseşti liniştea, să ȋți prioritizezi pacea, să te alegi pe tine, orice ar fi, că doar ai venit ȋn această  viața pentru Tine.

Zile cu Bucurie să avem!

RECUNOȘTIINȚĂ
Aduc Recunoștiință lui Dumnezeu Atoatecreatorul Sursa pentru tot ceea ce sunt, familiei mele, părinților și surorii mele, oamenilor datorită cărora am un spațiu unde să îmi desfăsor activitatea, formatorilor și îndrumătorilor mei din domeniul terapiilor și al dezvoltării personale, oamenilor minunați care au apărut în viața mea, poate și doar pentru o clipă, și m-au inspirat, oamenilor care mi-au oglindit emoțiile și aspectele mele negative, pacienților și clienților mei care își pun încrederea în mine și îmi oferă oportunitatea de a contribui câtuși de puțin la schimbarea din viețile lor!

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!