Cerc de femei – urmărește la noutăți când va fi următorul cerc

Dragă femeie, te invit ȋntr-un spațiu de conectare la femeia din tine, ȋn care să ȋți dai voie să afli cine eşti tu ca femeie, dincolo de ceea ce ți-au spus alții că eşti, dincolo de rolurile de fiică, mamă, soție, angajată, antreprenoare etc. pe care le ai, dincolo de durerea pe care o trăieşti.

Folosim ca instrumente exerciții Somatic Experiencing, practici de feminitate, meditație, dans, bucurie, ȋmpărtăşiri, şi altele.

Pentru mine drumul femeii este o temă de viață.

Sunt Anca – Viorica Mezei, terapeut somatic, practician Somatic Experiencing, şi prin tot ceea ce viața mi-a oferit să trăiesc, sunt aici să susțin acest spațiu şi să ȋmpărtăşesc mai departe.

Ce spun clienții

„Cercul de feminitate a fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Acest acasă e sufletelul meu. Am simțit din partea ta, Anca, multă susținere, protecție la nivel energetic, emoțional, iubire, blândețe și acceptare. A ieșit un amestec de emoții din mine: de la bucurie, recunoștință, deschidere, la furie, durere, tristețe. Mi-am luat în brațe lumina și întunericul interioare, m-am simțit una cu voi. Tot ce vedeam în voi simțeam cum curge și în mine. A fost puternic, divin, o întâlnire sacră între suflete, așa aș numi-o. Mulțumesc cu toată recunoștința pentru tot ce ai creat alături de noi și ai trimis cu atâta iubire. „
🤍 🙏🏻 E.

Ce spun clienții

„Mulțumim frumos Anca, pentru tot ce ne trimiți aici, pentru omul care ești, pentru ca te simt sproape! Trebuie sa-ti marturisesc ca de când te cunosc viata mea s-a schimbat mult, am început sa am multe constientizari, sa vreau sa ma vindec, sa ma deschid către viata, către oameni. Vreau sa-ti mulțumesc din suflet pentru tot, ție și vouă fetelor! Aștept cu mare drag sa ne vedem!”
🤗😘😘 C.

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!