Durere vs. Placere

de | iun. 27, 2024 | - | 0 comentarii

Durerea…de n-ar fi, nici nu am stii ce este cu noi pe acest Pamant, sau nici nu ne-am pune niciodata intrebarea asta.

Pamantul este o lume – o experienta a polaritatilor. Dar…ne-a spus cineva asta? Ne-au invatat la scoala despre asta? NU.

Polaritate, respectiv dualitate inseamna ca atat durerea, cat si placerea SUNT NORMALE. Atat bucuria, cat si tristetea, atat rasul, cat si plansul, atat abundenta, cat si lipsa etc. SUNT NORMALE.

Mintea umana sau Mecanismul este cel care vrea sa ne pseudoprotejeze inca de la nastere (=iluzie), pentru a nu simti durere. Am crescut intr-o cultura care ne-a invatat asta: durerea este raul, ceva de care trebuie sa scapam. Nu intamplator sunt pline clinicile de psihiatrie, si tot mai multi oameni si copii sunt imbuibati cu medicamente psihiatrice, pentru ca mecanismul lor mental a luat-o razna, crezand ca este ceva in neregula cu ei pentru ceea ce simt.

CE FACEM CU DUREREA?

Corpul uman e creat sa experimenteze durere, durere fizica, muuuuuulta durere.

Pasul 1. Atata timp cat ne folosim de Constiinta, de Observatorul din noi, si nu lasam mecanismult Minte la conducerea corpului, avem claritate si putem aplica pasul doi. Ai nevoie de practica zilnica pentru a intra in Observator sau in conectare cu Esenta ta (care nu e nici Mintea, nici Corpul).

Pasul 2. Constientizezi ca nu esti nici Mintea, nici Corpul fizic; nu te mai identifici cu ele deloc

Pasul 3. ACCEPTI DUREREA, cu toata fiinta, iti spui ca o accepti, ca pe o mantra sau rugaciune, poti folosi o mala sau un rozariu pentru asta, pana simti visceral ca o accepti

Pasul 4. Nu mai ai nimic de facut, durerea se va neutraliza, polaritatile se neutralizeaza cand le acceptam si nu NU OPUNEM REZISTENTA.

AI NEVOIE DE MULTA ONESTITATE, RESPECTIV SINCERITATE CU TINE CA SA ITI IASA ACEST PROCES. POTI!!!

Te imbratisez, Om frumos!

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!