Cerc de FEMEI ÎMPREUNĂ

de | mart. 3, 2024 | - | 0 comentarii

Minunate Femei ce suntem,

Vă invit la o nouă întâlnire de conectare şi împărtășire din spațiu inimii,

Curățăm, integrăm, reflectăm, pentru a aduce viziuni noi în realitatea noastră.

Plantam noi intentii.

Ne conectam la Femeia ce am fost nascute sa fim, femeia care simte, isi da voie sa simta, si isi gaseste adevarata putere in simtirea ei.

Folosim impartasirea, practici somatice, meditatie, dans, starea de observator, suroritate, spatiu fara judecata, in care fiecare face un exercitiu de a se lasa vazuta exact asa cum este.

CÂND: 9 martie 2024, ora 10 – 14.

UNDE: Cluj-Napoca, str. Al.Vaida Voevod, nr. 14 A, ap.4

LOCURI disponibile: 7

ÎNSCRIERE: ocuparea ferma a locului se face prin achitarea contribuției în contul RO62BTRL01301201I47160XX (i mare dupa 1)
Titular Mezei Viorica Ancuța
Detalii: transfer

CONTRIBUȚIE: 200 LEI( +TVA pentru cine dorește factură), nerambursabili

În caz de neparticipare, 50% din contribuție poate fi folosită ca avans pentru o sesiune individuală la alegere, în termen de o lună de la eveniment.

Vă aştept cu mare bucurie, sa va onorati pe voi si sa fim in Unime! 💝

Cateva cuvinte din simtirile altor femei care au participat si participa la Cerc:

„Cercul de feminitate a fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Acest acasă e sufletelul meu. Am simțit din partea ta, Anca, multă susținere, protecție la nivel energetic, emoțional, iubire, blândețe și acceptare. A ieșit un amestec de emoții din mine: de la bucurie, recunoștință, deschidere, la furie, durere, tristețe. Mi-am luat în brațe lumina și întunericul interioare, m-am simțit una cu voi. Tot ce vedeam în voi simțeam cum curge și în mine. A fost puternic, divin, o întâlnire sacră între suflete, așa aș numi-o. Mulțumesc cu toată recunoștința pentru tot ce ai creat alături de noi și ai trimis cu atâta iubire. „
🤍🙏🏻 E.

„Mulțumim frumos Anca, pentru tot ce ne trimiți aici, pentru omul care ești, pentru ca te simt sproape! Trebuie sa-ti marturisesc ca de când te cunosc viata mea s-a schimbat mult, am început sa am multe constientizari, sa vreau sa ma vindec, sa ma deschid către viata, către oameni. Vreau sa-ti mulțumesc din suflet pentru tot, ție și vouă fetelor! Aștept cu mare drag sa ne vedem!”
🤗😘😘 C.

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!