MANIFESTĂRI ALE BOLILOR – Experiențe din cabinet

de | sept. 25, 2021 | - | 2 comentarii

                      Dragă Om frumos, ȋți ȋmpărtăşesc cȃteva informații din experiența mea de terapeut şi din ceea ce sunt, şi poate ȋți este de folos să afli că nu doar tu treci prin anumie stări, emotii, forme de boală.

Boala Astăzi – sub diverse forme:

  • Boala fizică

       Boala apare ȋn corpul fizic pentru a ne opri din alergătura ȋn care suntem, pentru a ne da un reset şi a ne transmite că nu ne-am ȋnvațat lecțiile pe care le-am avut de ȋnvățat ȋn existența noastră Aici. E ca un semnal de alarmă care ne spune că ne-am abătut de la calea noastră, că nu suntem unde ˶trebuie ̏. Este  o şansă care ni se dă, de a ne opri şi a ne găsi  calea pe care o avem de urmat pentru ȋndeplinirea Misiunii noastre. 

      Odată ce conştientizăm lecția din spatele bolii, vindecarea vine cu uşurință. NU suntem victime ale bolii, nu ne-a dat nimeni această boală.

     Crezi că am venit Aici doar să consumăm? Doar să facem bani, să plătim facturi şi altele ? Doar să suferim? Doar să ne fie greu? Ia-ți timp şi meditează putin la asta! Ȋmputerniceşte-te şi vindecă-te, astfel vei putea să ȋți continui drumul!

  • Emoții  şi traume de demult care ies la suprafață

       Tot ceea ce nu am vindecat pȃnă acum ȋn noi, ȋncă din perioada intrauterină şi pȃnă azi , emoții  şi traume de demult, sunt şanse mari să iasă acum la suprafață. Au nevoie să fie lucrate, eliberate, vindecate, altfel nu dispar ca prin magie nicăieri. Dacă nu ne ocupăm de ele, ne iau din energie, din vitalitate, ne țin blocați ȋn viață şi avem sentimentul că nu putem duce la bun sfȃrşit nimic din ceea ce ne propunem. Toate acestea au ramas stocate ȋn corpurile noastre.

       Mai mult decȃt atȃt, boala este o memorie genealogică. Tot ce nu au eliberat şi vindecat generațiile anterioare din arborele nostru genealogic, inclusiv părinții noştri, ni s-a transmis nouă, este ȋn corpurile noastre, este ȋn ADN-ul nostru. Și, la fel, noi le-am transmis sau le vom transmite mai departe copiiilor noştri.

       Și tot mă minunez cȃt de motivant poate fi pentru un părinte, o mamă, un tată, să vindece toate aceste emoții şi traume din ei, de dragul copiiilor lor?! Cȃt de măreț şi sacru rol poate avea un părinte, să stea ȋn puterea lui să facă aceste vindecări la nivel de arbore genealogic?!

  • Ȋnrebări exisențiale:

 ˶Aşa este Viața? Asta ȋnseamnă Viața?…Mi-am imaginat-o altfel…̏

  ˶Care este Sensul Vieții? ̏

  ˶Ce am de facut Aici? ̏

  ˶  De ce am sentimentul de Gol ȋn această Viață?

     Da! Acum suntem scoşi din zona de confort, poate mai mult ca oricȃnd, şi realizăm că lipseşte ceva, simțim că ceea ce am ştiut  pȃnă acum că ȋnseamnă Viața – naştere, copilărie, educație, căsătorie, hrană, bani, distracție, concedii, haine etc. – nu ne mai aduc aceeasi ȋmplinire pe care o aveam demult. Nu mai e nimic la fel ca atunci cȃnd eram copii, nu se mai simte nimic la fel. Bucuria, conexiunea, sentimentul de apartenență, de sens etc. au fost ȋnlocuite de un gol, o lipsă de sens…sens al vietii?! Partea magică este că tot ceea ce simțim că lipeşte ESTE ȊN NOI, ȊN FIECARE DINTRE NOI, şi asta este puterea noastră, suveranitatea noastră.

       Da, este de lucru, este o mare provocare, este o responsabilitate, este o ieşire din zona de    confort pentru a dezgropa din tine Iubirea care eşti, Lumina care eşti, Pacea care eşti, Bucuria care eşti!

       Merită efortul să faci asta? Sau ȋți este ȋncă bine aşa? Orice este o Alegere, ai puterea să Alegi, ai dreptul să Alegi, nu eşti o victimă! Dacă nu ȋți asumi să treci prin acest efort, nu este nici bine, nici rău, doar că este posibil să simți acel sentiment de neȋmplinire şi de gol ȋn viața ta, pentru că nu ai ȋndeplinit o nevoie a Sufletului tău, şi ai rămas doar la ceea ce ți-a spus Mintea: este bine ȋn zona de confort, este calduț, eşti ȋn siguranță, e greu să depui efort, pentru tine este bine şi aşa cȃt mai ai de trăit – iluziile minții.

  • Frici – care ies la suprafață, şi care toate converg ȋn Frica de Moarte

        Te ȋndemn să nu crezi nimic din ce ți se spune, din ce scriu eu aici, ci doar să vezi ce simți!

Te ȋndemn să sudiezi şi să afli ce este acestă Moarte, şi poate să-ți pui ție nişte ȋntrebări. Dacă este mai mult decȃt ți s-a spus? Dacă este ceva mai frumos decȃt ți s-a spus? Fii curios şi află informații, poate ȋți sunt utile ȋn acest sens experiențele celor care au trecut prin  moarte clinică.

Odata ce ȋți schimbi perspectiva asupra morții, şansele să se dizolve frica de moarte (şi toate celelalte frici care converg tot ȋn frica de moarte) sunt maxime.

        Aşa ziceau oamenii la ȋnmormȃntări la țară la bunicii mei: ˶Nu ştie nimeni ce este Dincolo, că niciunul dintre cei care s-au dus nu s-a mai ȋntors.  ̏ Daca privesti moartea din acestă perspectivă, ai toate motivele să simți frică maximă, şi mai ales ȋn aceste vremuri. Această perspectivă este ca o poveste pentru copii cu bau – bau. Dar din fericire ştiinta a evoluat atȃt de mult, stiința s-a ȋmbinat cu religia şi s-a făcut multă claritate ȋn acest sens, şi asta a dus la dizolvarea fricii de moarte pentru mare parte din omenire.

      Pe de altă parte Frica este doar opusul Credinței. Ori eşti ȋn Frică, ori eşti ȋn Credință, poți alege conştient ȋn fiecare clipă unde vrei să fii! Poți să crezi ȋn Frică ( care este doar o emoție joasă, o energie joasă), şi nu poți să crezi ȋn existența a Ceva/Cineva mai mare decȃt Frica?! Doar meditează la asta!

      Un mesaj de final: Orice ni s-ar lua, orice ni s-ar face, nu ne poate fi luat ceea ce Suntem, Esența noastră Divină!

Bucurie, Pace şi Iubire ȋți doresc, Om frumos!

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!