Împuternicește-te! Iubește-te! Onorează-te!

de | mart. 8, 2021 | - | 0 comentarii

Dragă om frumos, îți ofer câteva instrumente pe care poți să le aplici în viața ta cu ușurință, tu singur, și să faci un obicei din ele. Te vor ajuta să îți regăsești puterea care este deja în tine! Este nevoie de motivare puternică, responsabilitate, consecvență și lucru cu bucurie, dacă vrei să reușești. Și da, de timp este nevoie, dacă spui că nu ai timp, înseamnă că ești bine așa cum ești și nu ești încă pregătit pentru o schimbare, și este ok orice variantă.

Poate vrei să cobori în sufletul tău și să vezi ce este acolo cu adevărat, ce fel de emoții zac acolo și așteaptă să le acorzi atenție?! Poate ești foarte prins în gânduri și nici măcar nu simți că trăiești, nu simți viața….și atunci te îndemn să observi aceste gânduri cu blândețe și fără a te judeca. Poate ai dureri, tensiuni în corpul tău și strigă după ajutorul și atenția ta, tocmai pentru a te anunța că este ceva în neregulă, că corpul tău are o nevoie, și te previne oarecum pentru a nu se ajunge la boală.

  1. Fă-ți timp pentru tine!
  2. Este nevoie doar să te oprești și să te observi! Aici te poți folosi de exercițiile de mindfulness și de meditație.
  3. Respiră cât de mult posibil conștient, cu ațenția pe respirație.
  4. Ieși zilnic în natură, conectează-te cu natura și dă-ți voie doar să fii acolo, fără grijile de peste zi.
  5. Fă cel puțin o data pe zi baie sau duș cu sare de mare și uleiuri esențiale.
  6. Folosește uleiurile esențiale care simți tu că rezonează cu tine. Recomand amestecul de ulei DoTERRA Peace – Pace, te reconectează cu pacea din tine. Uleiul Passion te ajută să faci cu pasiune și bucurie tot ce faci. Uleiul Rose – Trandafir te ajută să integrezi și mai multă iubire în viața ta. Uleiurile Lavanda, Cederwood te ajută să te liniștești și să te relaxezi.
  7. Fă zilnic câteva exerciții fizice ușoare pentru a elibera tensiunile și energiile stagnante din corp.
  8. Bea apă cu înghițituri mici și mănâncă ceva sănătos cu bucurie, fără grăbă, cu recunoștință că ai posibilitatea să mănânci acea mancare.
  9. Practică conștient compasiunea față de ceilalți, și cât mai mult, fără a-i judeca.
  10. Practică zilnic exercițiul Recunoștiinței. îți poți propune să găsești de trei ori pe zi trei lucruri pentru care ești recunoscător, în fiecare zi alte lucruri. Poți fi recunoscător pentru simplul fapt că te-ai trezit dimineața și că ți se mai oferă șansa unei noi zile….pentru că nimic nu este al nostru până la urmă…

Vino alături de mine

Pentru noutăți și resurse care să îți bucure mintea, corpul și sufletul, te invit în comunitatea oamenilor interesați de vindecare, creștere personală și spirituală

 

Mulțumesc pentru înscrierea în comunitate!